Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulk Hogan houdt nog van ex

Shownieuws

Hulk Hogan houdt nog steeds van zijn vrouw Linda, met wie hij in scheiding ligt. "Ik houd onvoorwaardelijk van mijn vrouw", stelt de worstelaar.

Hulk Hogan houdt nog steeds van zijn vrouw Linda, met wie hij in scheiding ligt. Dat verklaart de worstelaar in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik houd onvoorwaardelijk van mijn vrouw, ondanks dat we niet meer bij elkaar zijn. De Linda die ik ken was een geweldige moeder en een geweldig persoon."

De 48-jarige Linda vroeg in november de scheiding aan na een huwelijk van ruim 24 jaar. De 54-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, geeft aan People toe dat het al een paar jaar niet goed ging tussen hem en zijn vrouw. Hij denkt dat het feit dat het gezin een tijd lang gevolgd werd voor de realityserie Hogan Knows Best het huwelijk uiteindelijk de das om heeft gedaan. "Ik denk dat de problemen die er al waren door de show zijn verergerd."

Terry en Linda hebben twee kinderen: de 20-jarige Brooke en de 17-jarige Nick. Zoonlief zit momenteel een gevangenisstraf van acht maanden uit wegens het veroorzaken van een auto-ongeluk, waarbij zijn medepassagier ernstig gewond raakte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen