Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Junkie XL en Miss Kittin op Lowlands

Shownieuws

De dance-acts Junkie XL, Miss Kittin en Kraak & Smaak staan dit jaar op Lowlands. Het festival vindt plaats op 15, 16 en 17 augustus in Biddinghuizen.

De dance-acts Junkie XL en Miss Kittin staan dit jaar op Lowlands. Dat heeft de organisatie van het festival woensdag bekendgemaakt. Ook Bart Skils, de Jeugd van Tegenwoordig, GEM, Pete Philly & Perquisite, The Opposites en Kraak & Smaak treden op tijdens het festival, dat op 15, 16 en 17 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen.

The Presidents of the USA, Ellen Allien, Jeremy's, Shinedoe, The Girls en Santogold zijn ook bevestigd als muziekacts. Al eerder werden grote namen bekendgemaakt, waaronder N.E.R.D., Franz Ferdinand, Anouk, Sex Pistols en Amy Macdonald. De volledige line-up is naar verwachting eind juli bekend.

Ook van het literatuurprogramma kwamen meer auteurs naar buiten. Zo brengen onder anderen Kluun, Saskia Noort en Joost Zwagerman een bezoekje aan het festival. Naast muziek en literatuur is er ook dans, cabaret, film en kunst terug te vinden op Lowlands, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen