Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Amy Winehouse kampt met gezondheidsproblemen

Shownieuws

In navolging van zijn dochter Amy kwakkelt ook Mitch Winehouse met zijn gezondheid. De taxichauffeur kampt met 'stressgerelateerde paniekaanvallen'.

In navolging van zijn dochter Amy kwakkelt nu ook Mitch Winehouse met zijn gezondheid. De taxichauffeur kampt met 'stressgerelateerde paniekaanvallen' en is onlangs thuis in elkaar gezakt, zo meldt de Britse krant The Sun.

Mitch heeft in een ziekenhuis enkele tests ondergaan om te zien wat hem mankeert. "Ik wacht de uitslag af", vertelt de vader van de zangeres. "Ik ga een paar dagen weg en daarna zien we wel wat er gebeurt." Volgens een vriend van de Londenaar vertrekt hij maandag naar Spanje om tot rust te komen.

Winehouse heeft zich de afgelopen maanden ingezet om zijn dochter, die kampt met een drugs- en drankverslaving, op het rechte pad te krijgen. "Ze heeft ernstige gezondheidsproblemen", vertelde hij afgelopen weekeinde nog tegenover de Britse tv-zender Sky News. Onlangs maakte hij al bekend dat zijn dochter aan longemfyseem lijdt.

Winehouse vreest voor het leven van zijn 24-jarige dochter. "Mijn grootste angst is dat ze sterft door longemfyseem. Dat zou een langzame en pijnlijke dood zijn, happend naar adem." Volgens Mitch is onlangs vastgesteld dat een klein stukje weefsel boven aan haar longen is aangetast.

Twee weken geleden werd Amy Winehouse uit het ziekenhuis ontslagen. Sindsdien past hij fulltime op zijn losgeslagen dochter. Tot nu toe hebben zijn pogingen om zijn dochter op het rechte pad te houden nog niet veel succes gehad. Amy werd vorige week meermaals gezien in de Londense bars en clubs, waar ze er lustig op los zou hebben gedronken en gerookt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen