Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordan wil gehandicapt kind adopteren

Shownieuws

Jordan en haar man Peter Andre willen een gehandicapt kindje adopteren. Het besluit kwam nadat Jordan een documentaire zag over gehandicapte Bulgaarse kinderen.

Jordan en haar man Peter Andre willen een gehandicapt kindje adopteren. Dat vertelde Katie Price, zoals de echte naam van het model luidt, tegen de Britse krant The Sun. "We willen een kind een beter leven geven", legt ze hun motieven uit.

Het koppel nam het besluit nadat Jordan een schokkende BBC-documentaire zag over gehandicapte Bulgaarse kinderen die verwaarloosd en mishandeld werden. Price was in tranen na het zien van het programma, vertelt ze. "Er zijn zo veel gehandicapte baby's voor wie het moeilijk is om adoptieouders te vinden. Niemand wil ze."

Het stel heeft direct actie ondernomen. "Pete en ik hebben een advocaat gesproken over het adopteren van een baby uit het buitenland."

Het 30-jarige Britse model heeft al drie kinderen. Haar oudste zoontje, de 6-jarige Harvey, is gedeeltelijk blind en autistisch. Samen met Andre heeft ze nog een zoon van 3, Junior, en een dochter van 1, Princess Tiaamii.

Het echtpaar volgt met de plannen een reeks andere beroemdheden die buitenlandse kinderen adopteerden, onder wie Angelina Jolie en Madonna.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen