Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoëy neemt afscheid van bubbelbad

Shownieuws

Voor Eddy Zoëy betekent de komst van zijn tweede kind, een afscheid van zijn bubbelbad. "Dat vind ik jammer, maar voor zo'n kleine doe je natuurlijk alles."

Voor Eddy Zoëy betekent de komst van zijn tweede kind een afscheid van zijn bubbelbad. "Dat vind ik jammer, maar voor zo'n kleine doe je natuurlijk alles", vertelt de BNN-presentator, die zijn huis gaat verbouwen voor de gezinsuitbreiding. "Dan moet het maar zonder bubbelbad."

Zoëy was verbaasd dat zijn vrouw Marieke bij een van de eerste pogingen zwanger raakte. "De eerste keer hebben we er veel moeite voor moeten doen. Dat het de tweede keer dan zo snel gaat, is alleen maar gaaf." Voor de nieuwe telg moet nog wat ruimte gemaakt worden. "Bij ons eerste kind hebben we het huis wat moeten verbouwen en deze keer moet de kamer met het bubbelbad wijken."

Hoewel de 41-jarige presentator het druk heeft met opnamen voor BNN, is hij erg blij met de komst van het tweede kind. Zijn vrouw is nu elf weken zwanger en het gaat allemaal prima. Of zijn zoontje Fender van 1,5 jaar een broertje of een zusje krijgt, maakt Zoëy niets uit. "Als het maar gezond is."

Over de namen wordt nog getwist. "Mijn vrouw en ik komen daar niet zo makkelijk uit. Ik ben meer van de Engelse namen en zij meer van de oer-Hollandse. Met de naam Fender was ik heel blij, dus ik heb eigenlijk geroepen: nu mag jij het beslissen. Als het maar geen Jan, Klaas of Piet wordt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen