Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt emotioneel bij bevalling

Shownieuws

Brad Pitt was 'emotioneel maar kalm' tijdens de geboorte van zijn tweeling. Dat vertelt de Franse arts die de kinderen zaterdagavond ter wereld bracht.

(Novum/AP) - Brad Pitt was 'emotioneel maar kalm' bij de geboorte van zijn tweeling Knox Leon en Vivienne Marcheline. "Hij was blij en zeer geemotioneerd", vertelt de Franse arts die de tweeling zaterdagavond via een keizersnee ter wereld bracht.

De 44-jarige Pitt week niet van de zijde van de elf jaar jongere Angelina Jolie. "Hij was mijn assistent", grapt de arts. "Het was een ruggenprik, dus Angelina was bij bewustzijn en praatte en lachte. Ze waren dolgelukkig."

Jolie werd begin deze maand opgenomen in ziekenhuis Lenval in Nice, waar ze enkele weken onder dokterstoezicht zou blijven, alvorens te bevallen. De geplande keizersnee werd uiteindelijk vervroegd om complicaties te voorkomen.

Pitt en Jolie hebben nu in totaal zes kinderen. Het paar adopteerde eerder Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3). In mei 2006 kregen ze hun eerste biologische kind, dochter Shiloh. De kinderen hebben nog geen kennis gemaakt met hun kersverse broertje en zusje, zo vertelt de arts. Jolie blijft nog enkele dagen in het ziekenhuis en moet rusten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen