Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jolie eert moeder met babynaam'

Shownieuws

Met de naam van haar dochter Vivienne Marcheline wil Angelina Jolie de herinnering aan haar moeder levend houden. Marcheline Bertrand overleed in vorig jaar.

Met de naam van haar pasgeboren dochter Vivienne Marcheline wil Angelina Jolie de herinnering aan haar moeder levend houden. Dat meent de Franse arts die het meisje en haar tweelingbroer Knox Leon ter wereld heeft geholpen. De moeder van Jolie, actrice Marcheline Bertrand, overleed vorig jaar januari aan kanker.

Jolie bracht al eerder een eerbetoon aan haar moeder. Pax, de naam van haar derde adoptiekind, koos ze in maart vorig jaar uit een lijst met namen die Bertrand vlak voor haar dood had opgesteld.

Jolie beviel zaterdagnacht in een ziekenhuis bij Nice. Daar werd de langverwachte tweeling via een keizersnee geboren. "Brad Pitt zat aan haar zijde", meldde dokter Sussmann. "Angelina voelt zich fantastisch."

De 33-jarige actrice werd begin deze maand opgenomen in ziekenhuis Lenval, waar ze enkele weken onder dokterstoezicht zou blijven, alvorens te bevallen. De geplande keizersnee werd uiteindelijk vervroegd om complicaties te voorkomen.

De plaatselijke krant Nice Matin maakte het nieuws van de bevalling zondagochtend als eerste bekend. Volgens het dagblad zijn de rechten van de foto's van de tweeling al voor bijna zeven miljoen euro verkocht aan een Amerikaans tijdschrift. Dat bedrag zou het sterrenkoppel willen schenken aan een goed doel.

Pitt en Jolie hebben nu in totaal zes kinderen. Het paar adopteerde eerder Maddox (6), Pax (4) en Zahara (2). In mei 2006 kregen ze hun eerste biologische kind, dochter Shiloh.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen