Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina bevalt van jongen en meisje

Shownieuws

Angelina Jolie is zaterdagavond bevallen van een jongen en een meisje. De tweeling, Knox Leon en Vivienne Marcheline, kwam met een keizersnee ter wereld.

Angelina Jolie is zaterdagavond bevallen van een jongen en een meisje. De tweeling, Knox Leon en Vivienne Marcheline, kwam met een keizersnee ter wereld. "De operatie verliep uitstekend", vertelde dokter Michael Sussmann aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Angelina voelt zich fantastisch. Brad Pitt zat aan haar zijde."

De 33-jarige Jolie werd op 1 juli opgenomen in het Franse ziekenhuis Lenval in Nice, waar ze binnen enkele weken zou bevallen. De keizersnee is vervroegd, meldde Sussmann zondagnacht, om eventuele complicaties te voorkomen. Details werden door de dokter niet bekendgemaakt.

Knox Leon woog bij geboorte ruim vijf pond. Zijn zusje Vivienne Marcheline was iets lichter met een gewicht van precies vijf pond. Met de tweeling erbij hebben Jolie en Pitt nu zes kinderen. Het koppel adopteerde eerder Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3). In mei 2006 beviel Jolie in Namibie van haar eerste biologische kind, dochter Shiloh.

Het gezin verblijft al ruime tijd in het zuiden van Frankrijk. Jolie, Pitt en hun kroost namen eerder dit jaar hun intrek in een villa in Correns, dichtbij het ziekenhuis waar de actrice zaterdag is bevallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen