Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller gefotografeerd met nieuwe liefde

Shownieuws

Een foto waarop Sienna Miller zoenend te zien is met miljonair Balthazar Getty lijkt de geruchten over een relatie tussen hen te bevestigen. Getty is getrouwd.

In de geruchten over een liefdesrelatie tussen Sienna Miller en de Amerikaanse acteur en olie-erfgenaam Balthazar Getty lijkt een kern van waarheid te zitten. De Britse krant The Sun heeft een foto gepubliceerd waarop de twee zoenend te zien zijn. De 26-jarige actrice en haar nieuwe liefje zijn vastgelegd tijdens een boottochtje met vrienden in Italië.

Eind vorige maand staken de geruchten over de prille relatie voor het eerst de kop op. De Britse krant News of the World meldde toen dat de twee een stel waren. Ze zouden elkaar sinds vorige zomer kennen via Matthew Rhys, een ex-vriend van Miller die samen met Getty in de serie Brothers & Sisters speelt.

De verliefdheid tussen Miller en multimiljonair Getty is naar verluidt de reden voor de breuk tussen de actrice en de Britse acteur Rhys Ifans begin juni. Ook zou de 33-jarige Getty zijn vrouw, modeontwerpster Rosette Millington, hebben verlaten voor zijn nieuwe vlam. Het echtpaar heeft vier kinderen, van wie de jongste acht maanden is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen