Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lange Frans oefent vaderschap op leenbaby

Shownieuws

Lange Frans is druk bezig met zijn aanstaande vaderschap. "Een vriend van mij heeft onlangs een derde kindje gekregen en daar mocht ik op proefdraaien."

Lange Frans is druk bezig met de voorbereiding op zijn aanstaande vaderschap. "Een vriend van mij heeft onlangs een derde kindje gekregen en daar mocht ik op proefdraaien", vertelt de rapper. "Ik kan niet zeggen dat ik er al heel handig in ben, maar er zijn meer mensen die het hebben geleerd en ook ik kan erbij horen."

De 27-jarige artiest, die eigenlijk Frans Frederiks heet, verwacht op 9 september een zoon met zijn vrouw Daniëlle. "Dan moet het wonder zich voltrekken", zegt de aanstaande vader. "Er moeten nog wel een paar kleine klusjes gefikst worden, maar over het algemeen zijn we er klaar voor. De kleertjes worden gewassen en gestreken, het bedje en de commode staan klaar, net als alle tierelantijnen als zalfjes, olietjes, miniluiers, sokjes. Ook zijn eerste Nikes heeft hij al klaarstaan, inmiddels tot hij zo'n 3 jaar is. Dat zit dus wel snor."

Op 9 juni, precies drie maanden voor de verwachte geboortedatum van hun eerste kind, stapte Frans in Amsterdam-Osdorp in het huwelijksbootje met Daniëlle. "Een huwelijk maakt het allemaal nog serieuzer", vindt Frans. "We hebben er echt voor gekozen om het samen te doen. Er zijn al genoeg huwelijken die nergens op gebaseerd zijn en die geen standhouden. Wij willen niet in dat rijtje statistieken terechtkomen."

Eerder liet de rapper weten dat hij van plan is zo weinig mogelijk te missen van de kleine Frans. "Vooral niet van de eerste jaren", vertelde hij aan weekblad Grazia. "Ik heb de mazzel dat ik mijn werk kan plannen en zo veel mogelijk thuis kan zijn."

Lange Frans is dit najaar bij Veronica te zien met het programma Fobiac, waarin hij samen met Suzanne de Jong en Lauren Verster de confrontatie met zijn grootste angsten aangaat. De rapper is niet bang uitgevallen, maar is 'niet gek op hoogtes en is niet handig met dieren'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen