Kies je favoriete radiostation

Dossiers

GTST-actrice presenteert loterijprogramma

Shownieuws

Kee Huidekoper is de nieuwe presentatrice van het televisieprogramma Trick & Treat. Eerder was zij te zien als Vera van Es in Goede Tijden Slechte Tijden.

Kee Huidekoper is de nieuwe presentatrice van het televisieprogramma Trick & Treat, waarin ze mensen voor de gek houdt voordat ze een groot bedrag winnen. De 26-jarige Kee kwam in eerste instantie in aanmerking als acteur. "Maar toen ik daar kwam, vroegen ze aan mij of ik het programma wilde presenteren", vertelt ze. "Al heb ik het nog nooit gedaan, het is een leuke uitdaging."

Acteurs halen in het programma eerst een grap uit bij winnaars van de weekloterij van Dayzers. Daarna overhandigt Kee hen een geldbedrag dat kan oplopen tot honderdduizend euro. "Ik heb nu een paar opnamedagen achter de rug en het is moeilijker dan het lijkt. Ik kan niet de fout in, omdat het in een keer goed moet", zegt ze. "Maar mensen hebben mij nog niet door gehad, tot nu toe."

Het programma is iedere werkdag te zien bij Veronica. Eerder was de presentatrice als Vera van Es te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze had de wedstrijd 'Ik wil in GTST' gewonnen, waardoor ze twaalf weken een plek in de langstlopende soap verdiende.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen