Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sex and the City'-film krijgt vervolg

Shownieuws

Fans kunnen de cosmopolitans alvast koud zetten. De makers van 'Sex and the city' hebben bekendgemaakt dat er een vervolgfilm aan zit te komen.

Fans kunnen de cosmopolitans alvast koud zetten, nu de makers van 'Sex and the city' bekend hebben gemaakt dat er een vervolgfilm aan zit te komen. Dat meldt het Amerikaanse OK! magazine. Wanneer de sexy en stadse avonturen van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda weer in de bioscoop te zien zijn, is nog niet bekend.

Na het succesvolle eerste deel lijken fans niet te kunnen wachten op een vervolg. "Er is enorm veel interesse om een nieuwe 'Sex and the city'-film te maken. Ik geloof dat de filmmaatschappij momenteel bezig is met de voorbereidingen", laat Michael Lombardo, hoofd programmering van de zender HBO, weten. "Ik denk dat iedereen die bij de eerste film betrokken was, heel erg gedreven raakte door het enthousiasme van de fans."

'Sex and the city' wist tot nu toe wereldwijd ruim 215 miljoen euro binnen te halen en de film draait nog volop in de bioscopen. In Nederland bracht de film al bijna drie miljoen euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen