Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen Kroes viert verjaardag Bjorn Borg

Shownieuws

Doutzen Kroes is volgende week zaterdag gastvrouw van het verjaardagsfeestje van Bjorn Borg. Het modelabel deed vijftien jaar geleden zijn intrede in Nederland.

Topmodel Doutzen Kroes is volgende week zaterdag gastvrouw en presentatrice van het verjaardagsfeestje van modelabel Bjorn Borg. Het kledingmerk deed vijftien jaar geleden zijn intrede op de Nederlandse markt. Het besloten feest in de Amsterdamse Stadsschouwburg wordt opgeluisterd met een optreden van de Amerikaanse jazzzanger Marc Broussard. Dj Don Diablo staat achter de draaitafel.

Tijdens het feest wordt de nieuwste collectie van Bjorn Borg getoond door Nederlandse modellen, onder wie Sylvia Geersen, Kim Feenstra en Dewi Driegen. Tijdens de avond worden damesmode, lingerie, badkleding, schoenen en tassen gepresenteerd. De styling van de show ligt in handen van Bastiaan van Schaik, bekend als stylecoach van tv-programma Holland's Next Top Model.

Bjorn Borg is een Zweedse tennisprof, die in de jaren zeventig en vroege jaren tachtig bij de wereldtop hoorde. In 1983 ging hij op 26-jarige leeftijd met pensioen. Later begon hij onder zijn eigen naam een kledinglijn, die na Zweden ook internationaal voet aan de grond kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen