Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance waarschuwt Gerard voor hormonen

Shownieuws

Zwangere Nance heeft Gerard Joling gewaarschuwd voor haar hormonen, die in de war zijn. "Ze zei me dat ze af en toe nogal opgefokt en nerveus kan zijn."

Nance heeft haar collega Gerard Joling gewaarschuwd voor haar hormoonhuishouding, die door haar zwangerschap nogal in de war is geschopt. "Ze zei me dat ze af en toe nogal agressief, opgefokt en nerveus kan zijn", vertelt de zanger. "Die hormonen werken natuurlijk door je hele lichaam heen. Maar het komt allemaal wel weer goed."

Onlangs kwam het al tot een aanvaring tussen de collega-presentatoren, die dit najaar samen elke vrijdag in de talentenjacht Popstars op zoek gaan naar een nieuwe popgroep. Nance, die in januari haar eerste kindje verwacht, liet zich afgelopen maand in Beau Monde ontvallen dat ze zich beperkt voelt door haar collega. Joling was niet gediend van de uitspraken van de blondine en noemde haar 'koud en chagrijnig'. "Ik ben klaar met haar", zei hij zelfs in De Telegraaf.

Inmiddels is de lucht geklaard tussen de SBS-coryfeeen. "Er was een wolkje blijkbaar volgens de media", zegt Nance. "Ik heb die wolk nooit gezien. De lucht is nooit donker geweest, laat ik het zo zeggen. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking met Gerard."

Gerard is over de opmerkingen van zijn collega heen. "Het is allemaal uitgesproken", vertelt de zanger. "Ik heb een grote bos bloemen van haar gekregen, wat ik heel lief van haar vond. Ze heeft sorry gezegd voor alle overlast. Tja, waar gewerkt wordt, vallen soms scherven en dat kan gebeuren. We gaan weer met frisse moed ertegenaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen