Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Redelijk weersvooruitzicht voor Dance Valley

Shownieuws

Bezoekers van Dance Valley moeten zaterdag rekening houden met regenbuien, al wordt ook zon verwacht. "Wij zijn er helemaal klaar voor", zegt organisator Bout.

Bezoekers van Dance Valley moeten zaterdag rekening houden met regenbuien, al wordt ook zon verwacht. "Wij zijn er helemaal klaar voor", zegt Brian Bout, de directeur van organisator UDC. "Wel raden we mensen aan jasjes mee te nemen."

Ook een woordvoerder van het KNMI raadt aan een poncho mee te nemen naar het evenement, waar in 2001 talloze bezoekers onderkoeld raakten door het natte weer. "Al blijft het met een beetje geluk droog. Het wordt ongeveer 20 graden en de algemene landelijke verwachting is dat er zestig procent kans op regen is."

Volgens Bout zijn er geen programmawijzigingen en is het dansfeest in de vallei van Spaarnwoude bijna uitverkocht. "We verwachten dat de laatste duizend kaarten vandaag worden verkocht. We houden ook nog vijfhonderd tickets achter bij de kassa voor bezoekers die uit het buitenland komen. Ik denk dat Dance Valley tegen de middag uitverkocht zal zijn."

De veertiende editie van het festival heeft een bijzonder samenwerkingsproject in petto. Tiesto en Ferry Corsten zullen samen plaatsnemen achter de draaitafels. Naast de twee grootheden uit de dancewereld maken onder anderen Sander van Doorn, Carl Cox, Madskillz, Gregor Salto en John Digweed hun opwachting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen