Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeremy's met Uruzgan FM naar Afghanistan

Shownieuws

De Nederlandse punkband Jeremy's gaat met de radiozender Uruzgan FM naar Afghanistan om daar op te treden. Het station is er tussen 28 juli en 6 augustus.

De Nederlandse punkband Jeremy's gaat met de radiozender Uruzgan FM naar Afghanistan om daar op te treden. Dat meldt platenmaatschappij Pias vrijdag.

Het station maakt tussen 28 juli en 6 augustus ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van de zender en van de missie radio in het land. Dat gebeurt vanuit Kamp Holland en de basis in Kandahar. Volgens een woordvoerder van Pias is Jeremy's de gehele periode present.

Uruzgan FM is een initiatief van 3FM en de Wereldomroep. Het radiostation zendt voor de Nederlandse militairen op missie een mix uit van muziek, nieuws, informatie en entertainment. Tijdens de feestdagen in december waren de radiomakers ook in Afghanistan.

Jeremy's bracht eerder dit jaar het album 'O yeah aha oh' uit en won de 3FM Serious Talentband 2008. Ook is de band, die onlangs de single 'Take you all the way' uitbracht, half augustus te bewonderen op Lowlands.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen