Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Ellemieke Vermolen kan eindelijk winkelen

Shownieuws

Ellemieke Vermolen heeft zich drie maanden ingehouden, maar is van plan om zich nu volledig op de babyuitzet te storten. "Nu ga ik er echt volop van genieten."

Ellemieke Vermolen heeft zich de afgelopen drie maanden ingehouden, maar is van plan om zich nu volledig op de babyuitzet te storten. "Ik ben toch wel voorzichtig geweest", vertelt de SBS-presentatrice aan Novum Nieuws. "Het was allemaal nog zo onwerkelijk. Nu ga ik er echt volop van genieten en ga ik gelijk naar de babywinkel toe."

De 31-jarige Vermolen maakte donderdag bekend dat ze zwanger is van haar aanstaande echtgenoot Sergio Herman, topkok bij restaurant Oud Sluis in Sluis. Ze werd van alle kanten bedolven onder felicitaties. Ook 3FM-dj Giel Beelen verraste de blondine met een telefoontje in zijn radioshow, waar Jan Smit zich mengde in het gesprek om zijn ex-vriendin te feliciteren.

"Giel is een heel goed vriendje van mij, maar ik vond het geen leuk geintje dat Jan daar ook was", vindt Vermolen. "Een ex is een ex, dat is een afgesloten ding. Hij is gelukkig en ik ben gelukkig en ik vind het raar als je ex dan betrokken wordt bij je zwangerschap. Ik ga Giel daar zeker nog eens op aanspreken, want dat is natuurlijk niet oke."

Ellemieke, die op 25 januari is uitgerekend, heeft de afgelopen tijd last gehad van zwangerschapkwaaltjes. "De eerste twee maanden ben ik goed ziek geweest", vertelt ze. "Toen dacht ik echt even 'als dit het is'. Maar ja, je weet dat er iets in je buik groeit en daar doe je het allemaal voor. Nu heb ik meer energie en ben ik ook een stuk gezelliger en aardiger. Sergio heeft echt te lijden gehad."

Ellemieke is niet de enige SBS-coryfee die in verwachting is. Ook Nance Coolen is zwanger van haar eerste kindje. "Ja, het is een vruchtbare zender", lacht Ellemieke. "Ik vind het heel leuk, Nance loopt acht dagen voor op mij. Wij gaan elkaar helemaal op de hoogte houden."

Vermolen woont samen met haar vriend in de Belgische kustplaats Knokke. Het leven in Belgie bevalt haar. "Mensen genieten veel meer", vindt ze. "Ik woon vlakbij het strand en het is rustig, maar daar houd ik wel van. Dat is goed voor me. Een terugkeer naar Nederland zit er niet meer in voor de presentatrice. "Wij houden het voorlopig nog wel even uit in Knokke en daarna misschien wel ergens anders naartoe, maar het zal niet meer Nederland worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen