Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Deckers kijkt uit naar radioshow

Shownieuws

Daphne Deckers kijkt uit naar haar eigen radioshow op 100%NL. "Radio is iets wat ik nooit heb gedaan, maar altijd zo graag heb willen doen", vertelt ze.

Daphne Deckers kijkt uit naar haar eigen radioshow op 100%NL. "Radio is iets wat ik nooit heb gedaan, maar altijd zo graag heb willen doen", vertelt de presentatrice. "Dit is dus een unieke kans die 100%NL mij biedt en die grijp ik met beide handen aan."

Vanaf 23 augustus is de blondine iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op het radiostation. Deckers roept luisteraars van 100%NL op om mee te denken over mogelijke onderwerpen voor haar programma.

"Wij willen graag horen waar onze luisteraars graag naar zouden willen luisteren, wat voor soort programma's zij missen op de Nederlandse radio en wat voor programma zij graag door Daphne gepresenteerd zouden zien", vertelt programmadirecteur Ron Sterrenburg. "Uiteraard heeft Daphne ook zo haar eigen ideeen over de invulling van het programma, maar wij verwachten dat het eindresultaat een goede mix gaat worden tussen Daphnes input en de ideeen van luisteraars."

Radiostation 100%NL richt zich met name op vrouwen en zendt sinds twee jaar landelijk uit op FM. Het format is een mix van Nederlandse muziek en de grootste internationale hits. Onlangs trok de zender Jan van Veen aan met het programma Candlelight.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen