Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse nog steeds in ziekenhuis

Shownieuws

Amy Winehouse ligt nog steeds in een Londens ziekenhuis. "Ze lijkt zich weer prima te voelen, maar de artsen nemen nog wat tijd", vertelt haar woordvoerder.

Amy Winehouse ligt nog steeds in een Londens ziekenhuis. "Ze lijkt zich weer prima te voelen, maar de artsen nemen nog wat tijd om zeker te zijn", zei haar woordvoerder tegen de BBC.

De 24-jarige Winehouse werd maandagmiddag uit voorzorg door haar vader Mitch naar het ziekenhuis gebracht nadat ze was flauwgevallen. Artsen hebben nog niet kunnen achterhalen wat de oorzaak is.

Het is niet de eerste keer dat de Britse souldiva, die met drugs- en drankverslavingen kampt, in het hospitaal belandt. Vorig jaar kwam ze met ernstige uitdrogingsverschijnselen op de eerste hulp terecht. Ook zou Winehouse in een ontwenningskliniek zijn behandeld aan haar verslavingen.

Eind deze maand treedt Winehouse op tijdens een speciaal verjaardagsconcert voor Nelson Mandela, dat wordt gehouden in Hyde Park in Londen. Het is nog onduidelijk of het optreden in gevaar is door de plotselinge ziekenhuisopname.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen