Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gulle Mary J. Blige koopt jurk voor vreemde'

Shownieuws

Mary J. Blige is niet te beroerd om haar rijkdom te delen met anderen. De r&b-ster heeft een jurk afgerekend voor een klant die niet genoeg geld bij zich had.

Mary J. Blige is niet te beroerd om haar rijkdom te delen met volslagen vreemden. De r&b-ster heeft een jurk afgerekend voor een klant die niet genoeg geld bij zich had, zegt een getuige in de New York Post.

De 37âEUR"jarige Blige was in een winkel van modeontwerpster Diane von Furstenberg toen ze hoorde dat een jongedame een probleem had bij de kassa. "Het meisje wilde een jurk van 580 euro afrekenen", vertelt de bron. "Maar ze dacht dat de prijs 320 euro was en kon zich de aankoop niet veroorloven." De jonge vrouw droop af, maar Blige greep in. De zangeres bood aan het verschil te betalen.

De klant weigerde in eerste instantie, maar de zangeres stond erop. "Ik weet hoe het is om iets te willen hebben, maar het niet te kunnen betalen", vertelde ze aan de vrouw, die vervolgens aanbood het geld terug te betalen. "Geniet er nou maar van", zei Blige. "Ik ben een gezegend mens, dus laat me dit voor je doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen