Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dierenwinkel weigert Paris pup mee te geven'

Shownieuws

Een dierenwinkel heeft geweigerd een puppy te verkopen aan Paris Hilton. Het zou een impulsaankoop zijn en het was niet verantwoord om het beestje mee te geven.

Een dierenwinkel in Los Angeles heeft geweigerd een puppy te verkopen aan Paris Hilton. Volgens een medewerker van The Puppy Store ging het om een impulsaankoop van de steenrijke hotelerfgename en was het niet verantwoord om het beestje mee te geven. Dat vertelt een getuige in de New York Post.

De 27-jarige Hilton was op weg naar een fotoshoot en zou het hondje hebben willen kopen om de foto's wat op te leuken. Toen de medewerker weigerde de Yorkshire terriër mee te geven, werd Paris naar verluidt woest. "Ze begon 'ik hou van puppy's' en 'ik wil mijn baby's' te schreeuwen", zegt de bron. De verkoopster bleef echter onvermurwbaar onder de woede-uitbarsting van de blondine.

Hilton heeft een zwak voor kleine honden. Ze heeft al een Yorkshire terriër en een chihuahua genaamd Tinkerbell. Tinkerbell vergezelt de hotelerfgename regelmatig naar feestjes en 'schreef' vier jaar geleden een boek, 'The Tinkerbell diaries'. Vorig jaar breidde Hilton haar verzameling uit met nog een chihuahua.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen