Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsey Lohan imponeert filmproducent

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft indruk gemaakt op filmproducent Lati Grobman. "Ze doet het geweldig", vertelt ze aan People. De 21-jarige actrice speelt in 'Labor pains'.

Lindsay Lohan heeft diepe indruk gemaakt op de producent van haar nieuwe film. "We waren huiverig om met haar aan de slag te gaan, maar ze doet het geweldig", vertelt Lati Grobman aan het Amerikaanse tijdschrift People. De losbandige actrice is sinds een week aan het werk op de set van 'Labor pains'.

De 21-jarige Lohan speelt in de komedie, die wordt opgenomen op verschillende locaties in Los Angeles, een jonge vrouw die werkzaam is bij een uitgever. Als ze hoort dat ze ontslagen wordt, redt ze zichzelf door te zeggen dat ze zwanger is. "Het verschil tussen Lindsay en de andere stoute meisjes in de spotlights is dat zij daadwerkelijk getalenteerd is", vindt Grobman. "We hebben een kans gewaagd en het is maar goed dat we het hebben gedaan."

Het enige probleem waartegen de filmploeg aanloopt is de aanwezigheid van de paparazzi, die iedere stap van Lindsay willen vastleggen. "Ze verpesten mijn leven", zegt Grobman. "Ze zijn zo agressief. Ik ben geen producent meer, maar een politievrouw."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen