Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney niet vervolgd voor overrijden voet

Shownieuws

Britney Spears heeft geen schuld aan het incident waarbij ze in oktober de voet van een paparazzo overreed. Dat heeft een openbaar aanklager maandag bepaald.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft geen schuld aan het incident waarbij ze in oktober vorig jaar over de voet van een paparazzo reed. Dat heeft een openbaar aanklager maandag bepaald. De rechtszaak die het slachtoffer tegen haar had aangespannen is nu van de baan.

Spears reed in Los Angeles weg uit een parkeergarage in Los Angeles toen de fotograaf gewond raakte. Hij was gevallen in het gedrang van tientallen collega's die rondom de auto van de popster zwermden. Toen de auto over zijn voet reed, zou hij die hebben gebroken.

Volgens de openbaar aanklager reed Spears 'extreem langzaam en in een rechte lijn' en heeft ze dus niets gedaan wat een gevaarlijke situatie kon uitlokken. Justitie gelooft de bewering van de 26-jarige zangeres dat ze zelf niets van het incident heeft gemerkt. "Er was destijds zoveel commotie en lawaai dat er geen bewijs is dat de verdachte zich bewust was van wat er gebeurde."

Na het incident in oktober reed Spears, die onophoudelijk gevolgd wordt door hordes fotografen, nog tweemaal over iemands voet. Begin november was een politieagent die haar wilde beschermen tegen de paparazzi het slachtoffer en later die maand reed ze over de voet van een andere fotograaf bij een hotel in Beverly Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen