Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Net vrijgezelle Irene van de Laar is verliefd

Shownieuws

Irene van de Laar is verliefd op tv-tandarts Bertho Kleinsman. Ze verbrak onlangs haar relatie met Sander Brinkhuijsen, de vader van haar zoontje Vince (1).

Irene van de Laar heeft een nieuwe liefde. Dat vertelt ze dinsdag in De Telegraaf. De 39-jarige presentatrice, die nog geen maand geleden haar relatie met Sander Brinkhuijsen verbrak, wil het liefst van de daken schreeuwen dat ze verliefd is op televisietandarts Bertho Kleinsman. "Ik heb het vorig weekeinde aan Sander verteld, dus ik heb nu niets meer te verbergen."

Van de Laar wil benadrukken dat haar gevoelens voor Kleinsman, met wie ze samenwerkt voor het RTL-programma Beauty Touch, niet de reden zijn voor de breuk met de vader van haar 1-jarige zoontje Vince. "Het heeft het proces hooguit iets versneld. Tussen mij en Sander had het hoe dan ook niet meer gewerkt", verklaart ze. "Het lijkt dan heel voor de hand liggend dat ik de vader van mijn kind voor Bertho heb verlaten, maar dat is niet het geval."

De presentatrice had vier jaar een relatie met hockeytrainer Brinkhuijsen. Zoontje Vince werd in oktober 2006 geboren. Van de Laar heeft ook een 8-jarige dochter uit een eerdere relatie met Wessel van Diepen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen