Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Koomen presenteert theatershow op tv

Shownieuws

Een televisieversie van de theatershow Night of Comedy wordt vanaf 25 augustus uitgezonden op Comedy Central. Arie Koomen presenteert de tv-versie.

Een televisieversie van de theatershow Night of Comedy wordt vanaf 25 augustus uitgezonden op Comedy Central. Arie Koomen presenteert de tv-versie van de rondreizende stand-upcomedyshow. In de theaterversie treedt hij sinds dit jaar zelf op.

In zes afleveringen zullen telkens twee stand-upcomedians acte de presence geven in een set van tien minuten. "Hopelijk brengt het nieuw comedytalent onder de aandacht", zegt Koomen, die vooral bekend is van het duo Arie en Sylvester. Hij verwacht dat zijn bekendheid zorgt voor extra bezoekers van de theatershow. "Tv en theater is een een-tweetje. Mensen komen naar het theater omdat ze je kennen van tv. En je komt op tv omdat je het lekker doet in het theater."

Night of Comedy bestaat al enkele jaren. Het gezelschap trekt vanaf september weer negen maanden door het land. Hiervan wordt geen televisieregistratie gemaakt. Dit jaar is het vaste team uitgebreid met de 40-jarige Koomen en met Iwein Segers, de winnaar van de publieksprijs Leids Cabaret Festival 2008. Zij staan naast jong talent en routiniers als Patrick Laureij en Tim Fransen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen