Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tyra Banks in Amsterdam

Shownieuws

Tyra Banks verblijft op dit moment in Amsterdam. Op de website van de zender AT5 zijn maandag foto's gepubliceerd waarop het voormalig topmodel te zien is.

Tyra Banks verblijft op dit moment in Amsterdam voor opnamen van haar programma America's Next Top Model. Dat heeft RTL, de omroep die het programma in Nederland uitzendt, bevestigd. Op de website van de lokale zender AT5 zijn maandag foto's gepubliceerd waarop te zien is hoe het voormalig topmodel onder meer het Amstel Hotel in de hoofdstad uitloopt.

Al langer deden geruchten de ronde dat de 34-jarige presentatrice de Nederlandse hoofdstad zou bezoeken voor America's Next Top Model. Het programma zelf probeert het bezoek echter nog angstvallig geheim te houden. Voor de Amerikaanse televisiekijkers moet geheim blijven welke vijf kandidaten mee zijn op de trip.

RTL zegt verder niets te weten van het bezoek van de presentatrice. "Het leek ons nog leuk om haar te interviewen", vertelt een woordvoerder. "Maar dat was niet mogelijk."

De website zappen.blog stelt dat er een fotoshoot is geweest met de sieraden van de Nederlandse ontwerper Otazu. Op de website van AT5 staat te lezen dat de opnamen in de Angel Studio's in het Westelijk Havengebied plaatsvinden. Een woordvoerder van deze studio ontkent echter alles.

In het programma strijden dertien vrouwen om de titel America's Next Top Model. De opnamen in Amsterdam zijn bedoeld voor het elfde seizoen van de serie in de Verenigde Staten. In Nederland is net het vierde seizoen van Holland's Next Top Model afgesloten, met Ananda als winnares.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen