Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sex and the city'-film bovenaan box office

Shownieuws

'Sex and the city' komt deze week binnen op de eerste plaats van de Nederlandse box office. De film haalde in zijn eerste weekeinde bijna 525 duizend euro op.

De film 'Sex and the city' komt deze week binnen op de eerste plaats van de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste bioscoopomzet. De film, die is gebaseerd op de populaire gelijknamige televisieserie, haalde in zijn eerste weekeinde bijna 525 duizend euro op.

De vier vriendinnen uit New York waar de film om draait, verstoten daarmee Indiana Jones van de toppositie van de filmlijst. 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' staat nu op de tweede plaats met een weekendomzet van bijna 340 duizend euro. De horrorfilm 'The happening' komt in zijn openingsweekeinde binnen op de derde plaats met een omzet van ruim 265 duizend euro.

In de Verenigde Staten debuteerde 'The incredible Hulk' dit weekeinde in de bioscoop met een omzet van ruim 35,2 miljoen euro. De film over het groene monster, die donderdag in Nederland in premiere gaat, drijft daarmee de animatiefilm 'Kung Fu panda' naar de tweede plaats van de Amerikaanse box office.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen