Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashanti vertelt over relatie met Nelly

Shownieuws

Ashanti heeft na lange tijd iets losgelaten over haar relatie met Nelly. De zangeres zegt dat ze close met hem is, maar dat er nog geen huwelijk aankomt.

Ashanti heeft het een en ander losgelaten over haar relatie met rapper Nelly. "We zijn close en gaan veel met elkaar om. De muziekindustrie is best zwaar, dus het is fijn om iemand te hebben met wie ik lol heb", zei de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Nelly en Ashanti lieten tot nu toe weinig los over hun relatie.

De 27-jarige schone zegt dat er na drie jaar relatie nog geen huwelijk op handen is. "We zijn nog niet verloofd. Maar dat gebeurt absoluut in de toekomst."

De zangeres, bekend van de hit 'Foolish', is momenteel druk met de promotie van haar nieuwe album 'The declaration'. Vorig jaar was ze te zien in de film 'Resident evil: extinction'. Ook Nelly timmert druk aan de weg. De 33-jarige rapper bracht onlangs samen met Fergie de single 'Party people' uit en zijn nieuwe album 'Brass knuckles' ligt vanaf augustus in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen