Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi wordt liefdesnest

Shownieuws

De opvolger van De Gouden Kooi wordt een afvalrace waarin de liefde bepaalt of deelnemers winnen. Het format van 'Can't buy me love' is nog niet uitgewerkt.

De opvolger van De Gouden Kooi wordt een afvalrace waarin de liefde bepaalt of deelnemers met de buit naar huis gaan. Het format van 'Can't buy me love' is nog niet tot in de details uitgewerkt, maar duidelijk is al wel dat de deelnemers door onder hun huisgenoten liefdespartners te zoeken kans maken op het grote geld. Dat zegt een woordvoerder van RTL maandag.

De deelnemers, naar wie RTL nog op zoek is, moeten single zijn en tussen de 18 en 35 jaar. Zodra ze de villa in Eemnes betreden, moeten ze snel op zoek gaan naar een partner. Dat het aantal deelnemers bij aanvang oneven is, maakt het volgens de woordvoerder extra pikant. "Wie alleen blijft moet het huis verlaten."

Iedere week gaat er een deelnemer naar huis. De ene week is dat degene die alleen overblijft en de andere week is het de deelnemer die het minste geld heeft verdiend in nog nader te bepalen opdrachten.

Of het een individuele strijd wordt of dat een koppel de uiteindelijke prijs wint, is nog niet zeker. "Daar moeten nog beslissingen over worden genomen." Net als in De Gouden Kooi worden de kandidaten weer van alle gemakken voorzien en leiden ze het leven van een 'miljonair'.

De deelnemers die zich vrijwillig laten opsluiten, doen dit niet voor onbepaalde tijd zoals het geval was in De Gouden Kooi. Het programma, dat vanaf september wordt uitgezonden, duurt twee tot drie maanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen