Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe boyband een lid kwijt

Shownieuws

De nieuwe boyband IDSF heeft, na amper twee weken, afscheid moeten nemen van bandlid Sonny . Dat valt te lezen op de Hyves-pagina van het viertal.

De nieuwe boyband IDSF heeft afscheid moeten nemen van bandlid Sonny. Dat staat te lezen op de Hyves-pagina van het viertal. Amper twee weken na de lancering van de band en de release van de single 'Sinner' moet de rest van de groep als drietal verder.

Sonny kon zijn werkzaamheden in een andere band niet combineren met de optredens voor de nieuwe jongensgroep, zo luidt de verklaring. Manager van de band Marco Verhagen zegt zijn vertrek 'erg jammer' te vinden. "Als Sonny terug wil komen, is hij meteen welkom. Er is geen sprake geweest van ruzie of onenigheden. Hij heeft gewoon gekozen voor de coverband waarin hij al jaren zingt."

Of Ivar, Davy en Ferry, allen ex-kandidaten van Idols, een nieuw lid gaan zoeken voor hun boyband, is nog niet duidelijk. "Het is moeilijk om nu weer een persoon te zoeken met wie het goed botert", zegt Verhagen. "Deze jongens kennen elkaar allemaal van Idols en dat klikt erg goed."

De bandnaam IDSF blijft ondanks het vertrek van de 'S' uit de naam ongewijzigd. Ook de optredens gaan gewoon door. De single van IDSF is sinds 2 juni te downloaden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen