Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate Beckinsale eist stand-in voor billen'

Shownieuws

Kate Beckinsale is zo onzeker over haar achterwerk dat ze een stand-in eist voor opnamen waarin ze van achteren wordt gefilmd. Dat meldt de Daily Mail.

Kate Beckinsale is zo onzeker over haar achterwerk dat ze een stand-in heeft geëist voor opnamen waarin ze van achteren wordt gefilmd. "Haar personage in 'Whiteout' wordt gefilmd terwijl ze onder de douche staat, waarbij de focus ligt op haar billen en dijen", verklapt een bron aan de Britse krant Daily Mail. "Kate stond erop dat een stand-in werd ingehuurd."

"Kate heeft een verschrikkelijk zelfbeeld", stelt de bron. "Ze denkt dat ze dik is en ze klaagt altijd over outfits waarin haar achterwerk dik lijkt. Ze zei dat ze het niet aankon om haar billen op het witte doek terug te zien."

De 34-jarige Britse actrice speelt in de Hollywoodproductie 'Whiteout' een politieagent die een moordenaar achterna zit op Antarctica. De opnamen van de douchescene beginnen maandag. Beckinsale heeft naar verluidt een eindstem over de actrice die haar vervangt in de pikante scene.

'Whiteout' wordt in Amerika in september in de bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen