Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'George Clooney slaat brunette aan de haak'

Shownieuws

George Clooney is in Italië op de gevoelige plaat vastgelegd met een donkerharige schone. De 47-jarige Hollywoodster is sinds kort weer vrijgezel.

George Clooney kan niet lang zonder vrouwelijk schoon. De Hollywoodster, die onlangs zijn relatie met model Sarah Larson op de klippen zag lopen, is op de gevoelige plaat vastgelegd met een donkerharige schone.

Op de foto's, die zijn geplaatst op entertainmentwebsites TMZ en Bauer-Griffin, is te zien hoe de acteur samen met de onbekende vrouw in een slaapkamer van zijn huis aan het Italiaanse Comomeer is. De vrouw draagt op enkele foto's een knalgeel jurkje. Op andere kiekjes is de brunette slechts gekleed in een zwart jasje, terwijl haar donkere krullen los om haar gezicht hangen.

Larson zit als kersverse vrijgezel ook niet bij de pakken neer. De 29-jarige Britse is door ontwerper Christian Audigier gevraagd om het gezicht te worden van zijn nieuwe couturelijn. Vrijdag vond een fotosessie plaats in Los Angeles.

Eind vorige maand zetten Clooney en Larson een punt achter hun relatie. De 47-jarige acteur en het fotomodel ontmoetten elkaar vier jaar geleden in Las Vegas. De Britse werkte destijds als serveerster in een bar. Vorig jaar juni liepen de twee elkaar opnieuw tegen het lijf in de gokstad en toen sloeg de vonk over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen