Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Emma Watson nieuw gezicht Chanel-parfum'

Shownieuws

Emma Watson, bekend als Hermione Grangerl in de Harry Potter-films, wordt het gezicht van het Chanel-parfum Coco Mademoiselle. Dat meldt de Daily Mail.

Emma Watson heeft een contract bij Chanel in de wacht gesleept. De Britse actrice, die bekend werd als Hermione Grangerl in de Harry Potter-films, wordt het nieuwe gezicht van het parfum Coco Mademoiselle, schrijft de Britse krant Daily Mail.

De 18-jarige actrice, die staat ingeschreven bij het gerenommeerde modellenbureau Storm, zou 3,8 miljoen euro opstrijken met het tweejarige contract bij het Franse modehuis. Momenteel is collega-actrice Keira Knightley het gezicht van de reclamecampagne van het parfum. Voor haar zou een andere campagne binnen het modemerk gevonden zijn.

Watson is de afgelopen maanden gekleed door Chanel voor feestjes en premières. "Toen duidelijk werd dat Emma opgroeit als een beeldschone jonge vrouw, hebben ze haar een contract aangeboden", vertelt een bron. "Chanel is overtuigd van het belang een jong publiek aan te spreken."

De jonge actrice is momenteel druk bezig met de opnamen van 'Harry Potter and the half-blood prince', de zesde film in de Harry Potter-reeks. De film is eind dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen