Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Snoop Dogg opgepakt voor drankrijden

Shownieuws

Shante Broadus is zaterdag in Californië aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De vrouw van rapper Snoop Dogg is inmiddels weer op vrije voeten.

(Novum/AP) - Shante Broadus is zaterdag in Californië aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De vrouw van rapper Snoop Dogg is inmiddels weer op vrije voeten. Binnenkort moet de 32-jarige Shante zich verantwoorden voor de rechter.

Shante is niet de enige in huize Broadus die bekend is bij de politie. Manlief Snoop heeft het regelmatig aan de stok met justitie. Zo werd hij vorig jaar veroordeeld tot een taakstraf van achthonderd uur wegens wapen- en drugsbezit. In 2006 werd hij, samen met vijf andere mannen, gearresteerd voor openbare geweldpleging, nadat enkele personen uit zijn gevolg de toegang was ontzegd tot een vipruimte in de Londense luchthaven Heathrow.

Snoop Dogg, die eigenlijk Calvin Broadus heet, en Shante zijn elf jaar getrouwd. Over het wel en wee van het echtpaar en hun drie kinderen Cordé, Cordell en Cori is een realitysoap gemaakt, die in december van start ging op de Amerikaanse tv-zender E! Entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen