Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Quaid verlaat Hollywood

Shownieuws

Dennis Quaid is klaar met Hollywood. De acteur en zijn vrouw verhuizen samen met hun zeven maanden oude tweeling naar Houston, zo vertelde hij in Extra.

Dennis Quaid is klaar met Hollywood. De acteur en zijn vrouw Kimberly verhuizen samen met hun zeven maanden oude tweeling Thomas Boone en Zoe Grace naar Houston, zo vertelde Quaid in het entertainmentprogramma Extra.

"We hebben daar veel familie wonen en we hebben een mooi stuk land", lichtte de Hollywoodster toe. "We hebben wel dertig of veertig vrienden en familieleden in een straal van vijf kilometer wonen. We zouden gek zijn als we het niet zouden doen."

Het koppel laat met de verhuizing ook een nare herinnering achter zich. In november kwamen hun twee baby's, die ter wereld kwamen via een draagmoeder, bijna om het leven toen zij in een ziekenhuis in Los Angeles per ongeluk een overdosis bloedverdunners toegediend kregen. "Godzijdank is het goed afgelopen", vertelde Quaid, die rollen speelde in films als 'Vantage point', 'Traffic' en 'The day after tomorrow'.

De 54-jarige acteur en zijn vrouw hebben, na de bijna fatale medische misser, een stichting opgericht om in de toekomst dergelijke fouten te voorkomen. "Om te beginnen willen we dat alle medicijnen van streepjescodes worden voorzien", legde hij uit. "Een verpleegkundige kan het medicijn en een armbandje met informatie van de patiënt scannen. Als er dan iets misgaat, wordt dat meteen duidelijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen