Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en Kevin vieren feest in Las Vegas

Shownieuws

Britney Spears en Kevin Federline hebben hun weekeinde doorgebracht in Las Vegas. De twee wisten zich te vermaken zonder elkaar tegen het lijf te lopen.

Britney Spears en Kevin Federline hebben hun weekeinde doorgebracht in Las Vegas. De voormalige echtelieden wisten zich in het uitgaansleven te storten zonder elkaar tegen het lijf te lopen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 26-jarige Spears was in de gokstad met haar vader Jamie, die werd getrakteerd op een vaderdagweekend. De zangeres ging uit eten met een vriend en een lid van het beveiligingsteam in het Palms hotel, waar ze zich tegoed deed aan artisjokken.

Nadat Spears zich in een zwart cocktailjurkje had gehesen nam ze haar vader mee naar een feestje, waar ze water dronk in de vipruimte en kletste met George Maloof, de eigenaar van het Palms hotel.

Federline is door club Prive Las Vegas uitgeroepen tot vader van het jaar en was naar de woestijnstad gekomen om zijn trofee op te halen. De 30-jarige K-Fed arriveerde met dertig van zijn beste vrienden, onder wie advocaat Mark Vincent Kaplan, om te feesten en whisky te drinken.

Federline, die de volledige voogdij heeft over zijn twee kinderen met Britney, zou zondag weer in Los Angeles te zijn om vaderdag te vieren met Sean Preston (2) en Jayden James (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen