Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Marks brengt drie singles uit in een maand

Shownieuws

Dj en producer John Marks brengt deze maand drie nieuwe singles uit. "Het zijn echte nummers om deze zomer op los te gaan", vertelt Marks tegen Novum Nieuws.

Dj en producer John Marks brengt deze maand drie nieuwe singles uit. "Het zijn echte nummers om deze zomer op los te gaan", vertelt de Nederlandse muziekproducent. "Omdat het drie totaal verschillende producties zijn, bijten ze elkaar niet."

Twee van de singles, 'Asylum' en 'Summerbreeze', zijn speciaal geschreven als themalied voor festivals, respectievelijk Alcatrazz 2008 en het Summerbreeze Festival. Volgende week gaat de derde single in productie. "Het is een remix van de grote hit 'Summer is magic' met de originele stemmen. Vaak worden zulke remixen positief ontvangen, dus we hopen het beste", zegt Marks.

De nummers zitten qua stijl in de dancesfeer. "De radiostations pakken de eerste twee singles goed op", stelt een opgeluchte Marks. "Dat loopt dus heel voorspoedig."

Marks, die eigenlijk John Dirne heet, behaalde in 2006 zijn grootste hit met het dancenummer 'Carnival'. Verder heeft hij ook bekendheid vergaard door zijn samenwerking met Mental Theo. Zo produceerde Marks de hit 'Revolution' voor Theo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen