Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex George Clooney rouwt niet om breuk

Shownieuws

Sarah Larson heeft geen tijd voor verdriet over de breuk tussen haar en George Clooney. Ze wordt het nieuwe couturelijngezicht van Christian Audigier.

Sarah Larson heeft niet lang de tijd om verdrietig te blijven over haar verbroken relatie met George Clooney. De 29-jarige schone is door designer Christian Audigier gevraagd om het gezicht te worden van zijn nieuwe couturelijn. Dat meldt de ontwerper tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ze is een frisse, elegante meid met klasse", stelt Audigier. "Ik zag haar op de rode loper en ik was meteen weg van haar stijl en haar Europese look." Vrijdag vond een fotosessie plaats in Los Angeles. Pas later deze maand zijn de foto's te zien voor het grote publiek. Larson werkte al een tijd als model, maar dankzij de media-aandacht voor haar relatie met Clooney, krijgt deze carrière nu een impuls.

De 47-jarige acteur en Larson ontmoetten elkaar vier jaar geleden in Las Vegas. De Britse Larson werkte destijds als serveerster in een bar. Vorig jaar juni liepen de filmster en het fotomodel elkaar opnieuw tegen het lijf in de gokstad en toen sloeg de vonk over. Eind vorige maand verbraken ze hun relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen