Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sneeuw en kerstsfeer op EO-Jongerendag

Shownieuws

Tijdens de EO-Jongerendag in Arnhem begon de band zaterdag opeens kerstliedjes te zingen. Hiermee werd het thema van de dag 'Ondersteboven' luister bijgezet.

Ondanks dat het midden juni is, leek het op de EO-Jongerendag zaterdagochtend even december. Tijdens een optreden van de EO Band begon de zangeres opeens kerstliedjes te zingen en kwam er sneeuw naar beneden in het Gelredome in Arnhem, waar het evenement wordt gehouden, vertelt een woordvoerder van de Evangelische Omroep.

De sfeerwisseling was een grapje van de organisatie om het thema van de dag 'Ondersteboven (God is ondersteboven van jou)' luister bij te zetten. Het thema is consequent doorgevoerd. "Er staan hier ook allemaal aanwijsbordjes op hun kop en mensen kunnen bijvoorbeeld bungeejumpen", vertelt de woordvoerder vanuit Arnhem.

Het programma van de 34e editie van de EO-Jongerendag bevat naast diverse sprekers, optredens van christelijke artiesten als Delirious?, Starfield, Spacifix en rapper John Reuben. Ook vindt er een 'bandbattle' plaats, waarbij de finalisten strijden om een professionele studio-opname en een optreden op het hoofdpodium van het Flevo Festival. Dit eveneens christelijke evenement vindt van 14 en 17 augustus plaats in het Gelderse Bussloo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen