Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wassen beeld Jan Smit sliploos

Shownieuws

Het wassen beeld van Jan Smit gaat geheel in J-Style gehuld, maar aan een slip is niet gedacht. "Ooooh", riep de 22-jarige Smit verbaasd bij de onthulling.

Het wassen beeld van Jan Smit gaat geheel in zijn kledingmerk J-Style gehuld, maar aan een slip is niet gedacht. "Het beeld heeft helemaal geen onderbroek aan. Oooooh", riep de 22-jarige Smit vrijdag verbaasd na de onthulling van zijn evenbeeld in Madame Tussauds. "Dus mensen, als jullie hier komen: Jan heeft geen onderbroek aan", stipte de Volendamse zanger fijntjes aan.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is ingenomen met het resultaat. "Vooral zijn ogen lijken sprekend met die twinkel", constateerde de trotse vriendin, die voor de onthulling nog wel even de haren van het beeld in model had gebracht.

Ook de gedupliceerde zanger zelf is trots. "Hij lijkt echt heel erg. Ik ben de laatste tijd alleen erg afgevallen, dus dat is niet eerlijk", stelde de zanger. "En ik ben net op vakantie geweest, dus ik ben wat bruiner." Yolanthe vindt de replica van haar vriend iets jonger lijken dan in het echt. "Het wassen beeld is wat voller, daar komt dat door."

De kleine details in de pop vindt Jan verbazingwekkend echt. "Het is wel heel eng als je dat voor de eerste keer ziet", zei hij. "Hij heeft mijn baardgroei van een halve dag, mijn horloge, mijn handen, mijn tanden, mijn ogen", somde de zanger op. "Vooral de tanden zijn echt precies hetzelfde", wees hij. "Tijdens optredens krijg ik vaak de microfoon tegen mijn tanden, waardoor er twee kuiltjes zijn ontstaan."

Nu Jan vaak weg is in verband met optredens, moet zijn vriendin hem veelvuldig missen. Met het wassen beeld kan Yolanthe hem toch even bezoeken. "Dat is een idee", lachte de donkere schone. "Dus wie weet".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen