Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weakest Link-presentatrice verliest rijbewijs

Shownieuws

Anne Robinson is haar rijbewijs een halfjaar kwijt. Dat heeft een rechter donderdag bepaald. De Weakest Link-presentatrice had meermaals te hard gereden.

Anne Robinson mag een halfjaar geen voertuig besturen. Dat heeft een Britse rechter donderdag bepaald. De roodharige presentatrice van het BBC-programma The Weakest Link reed in Portsmouth zeventig kilometer per uur op een weg waar maar vijftig kilometer per uur gereden mocht worden. Na drie eerdere snelheidsovertredingen kostte dat haar haar rijbewijs, meldt de BBC vrijdag.

De 63-jarige Robinson was niet in de rechtbank aanwezig voor de uitspraak. Haar advocaat liet weten dat het rijverbod een 'belangrijk ongemak' betekent voor zijn client, omdat ze jaarlijks zo'n zestigduizend kilometer met haar auto aflegt. De presentatrice moet ook een boete van 125 euro betalen.

Niet alleen de verkeersovertreding kost Anne geld. Ook de scheiding van haar man John Penrose, met wie ze 27 jaar samen was, loopt in de cijfers. Volgens bronnen van de Britse krant Daily Mail moet Robinson, die deelnemers aan haar quizshow The Weakest Link dagelijks de stuipen op het lijf jaagt met haar priemende blik en prangende vragen, haar ex ruim 25 miljoen euro betalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen