Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Hogan teleurgesteld in moeder

Shownieuws

Brooke Hogan is diep teleurgesteld in haar moeder Linda, die sinds kort een relatie heeft met een 19-jarige jongen. "Ik zou willen dat ik met haar kon praten."

(Novum/AP) - Brooke Hogan is diep teleurgesteld in haar moeder. De 48-jarige Linda Bollea, die haar huwelijk met Hulk Hogan op de klippen zag lopen, heeft sinds kort een relatie met een 19-jarige jongen. "Ik ben een rechtlijnig persoon en daarom is het nog moeilijker om aan te moeten zien welke weg ze kiest te bewandelen", vertelt de eveneens 19-jarige aspirant-zangeres Brooke. "Ik zou willen dat ik met haar kon praten, maar dat gaat niet."

Hogan zag haar moeder altijd als 'haar held'. "Ik vraag me af waarom ze zulke rare keuzes maakt", vertelt ze. "Ik vind het belachelijk, maar ze blijft mijn moeder en ik zal haar blijven respecteren en van haar blijven houden. Ik moet nu gewoon afstand van haar houden."

De jonge blondine was samen met haar familie vier seizoenen te zien in de realityserie Hogan Knows Best, over het wel en wee van de worstelaar en zijn gezin. Kort na afloop liep het huwelijk van Hulk en Linda stuk. De 54-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, zou de huwelijksbreuk hebben veroorzaakt door een affaire te beginnen met een vriendin van zijn dochter. "Ik was eventjes teleurgesteld in hem", bekent Brooke. "Maar wat ik waardeer in mijn vader is dat hij naar voren is gekomen en de waarheid heeft verteld. Hij is een eerzaam figuur, ik respecteer hem."

Ook broerlief Nick maakt moeilijke tijden door. De 17-jarige Hogan-telg moet een gevangenisstraf van acht maanden uitzitten nadat hij een verkeersongeval veroorzaakte waarbij zijn vriend levensgevaarlijk gewond raakte. "Ik moest toezien hoe hij geboeid werd afgevoerd", herinnert Brooke zich. "Het is heel moeilijk voor me, omdat hij mijn beste vriend is. Ik heb hem altijd kunnen beschermen en nu kan ik niets voor hem doen."

Ondanks alle familieperikelen rond het gezin Hogan, die breed worden uitgemeten in de pers, acht Brooke de tijd rijp voor een opvolger van Hogan Knows Best in de vorm van een eigen reallifesoap. In Brooke Knows Best, dat zondag voor het eerst te zien is op de Amerikaanse televisie, is onder meer te volgen hoe de zangeres begint met het opnemen van een album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen