Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Ashlee Simpson snakt naar groene olijven

Shownieuws

De zwangere Ashlee Simpson kan niet zonder groene olijven en augurken. "Het gaat de hele dag door", vertelde haar man Pete Wentz in een Amerikaanse radioshow.

Ashlee Simpson kan, nu ze zwanger is van haar eerste kind, niet zonder groene olijven en augurken. "Ze eet bij alles groene olijven", vertelde haar man Pete Wentz donderdag in de radioshow van Ryan Seacrest op KIIS-FM. "Het gaat de hele dag door. Je moet er steeds klaar voor zijn."

De bassist van Fall Out Boy vindt dat hij steeds meer op zijn vader gaat lijken. "Ik sta om zeven uur op en rijd naar mijn werk en klaag over het verkeer", vertelde hij. "Daarna kom ik thuis bij mijn zwangere vrouw en twee puppies."

De 29-jarige Wentz en zijn zes jaar jongere echtgenote maakten twee maanden geleden bekend dat ze een kindje verwachten. Volgens de artiest is de voorbereiding op het vaderschap hetzelfde als het maken van een album. "Je weet alleen dat je de volgende achttien jaar van je leven bezig bent met het afmixen van de plaat."

Het geslacht van het kindje, dat eind dit jaar geboren moet worden, is nog onbekend. "We hopen dat de dokter dat binnen enkele weken kan vaststellen", liet Wentz weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen