Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ethan Hawke voor tweede keer getrouwd

Shownieuws

Ethan Hawke is in het huwelijksbootje gestapt met Ryan Shawhughes. De plechtigheid vond vorige maand al plaats in New York, zo bevestigt zijn woordvoerder.

(Novum/AP) - Ethan Hawke is in het huwelijksbootje gestapt met Ryan Shawhughes. De plechtigheid vond vorige maand al plaats in New York, zo bevestigt een woordvoerder van de Amerikaanse acteur. Details blijven achterwege. Hawke en Shawhughes verwachten samen een kindje.

De 37-jarige Hawke was eerder zeven jaar getrouwd met actrice Uma Thurman. Met haar heeft hij twee kinderen, dochter Maya (9) en zoon Levon (6). In 2003 kwam een einde aan het huwelijk van het Hollywoodkoppel. Hawke, die rollen speelde in films als 'Dead poets society', 'Training day' en 'Great expectations', leerde Shawhughes kennen toen die nog als oppas van zijn twee koters werkte.

Uma Thurman heeft inmiddels ook weer het geluk gevonden. De Hollwoodster verloofde zich eind vorige maand met de Zwitserse multimiljonair Arpad 'Arki' Busson, met wie ze sinds vorige zomer een relatie heeft.

Woensdag gaf het stel een verlovingsfeestje voor intimi in het appartement van Thurman in Manhattan, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 38-jarige actrice en haar zeven jaar oudere verloofde, die eerder getrouwd was met topmodel Elle Macpherson, genieten momenteel van een duikvakantie op het eiland Corsica. Wanneer het duo trouwt, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen