Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette Kluijver boos op Guus Hiddink

Shownieuws

Voor Nicolette Kluijver heeft coach Guus Hiddink helemaal afgedaan. "Guus Hiddink mag nooit meer Nederland in", stelt de BNN-presentatrice.

Voor Nicolette Kluijver heeft coach Guus Hiddink helemaal afgedaan. "Guus Hiddink mag nooit meer Nederland in", stelt de BNN-presentatrice. "Welke Nederlander kan er nu zo blij reageren als zijn eigen land eruit ligt?" De 23-jarige presentatrice gunt het Russische team de EK-beker dan ook niet. "Ik ben voor Spanje."

De bekende Nederlanders volgen het Europees Kampioenschap nog steeds, hoewel het Nederlandse team niet meer meestrijdt. Duitsland is bij enkelen de favoriet als winnaar van het toernooi. "Het valt met altijd op hoe aardig Duitsers zijn", stelt Filemon Wesselink. "Zo gastvrij en vriendelijk en ook als vakantieland is het een aanrader", vervolgt de Spuiten en Slikken-presentator.

Eddy Zoëy was eigenlijk voor Turkije, maar nu dat land in de halve finale gesneuveld is, heeft Rusland zijn voorkeur. "Niet direct vanwege Hiddink hoor, maar ik vind ze gewoon goed spelen." Filemon is juist niet positief over het team van Hiddink. "De Russen zijn een moeilijk volk." Zoëy is juist tegen de Duitsers. "Als die fucking Duitsers maar niet winnen."

Voor de nieuwe BNN-presentatrice Zarayda Groenhart is Spanje haar favoriet. "Ik kijk geen voetbal, ik kijk alleen voetballers", stelt ze. "En in het Spaanse team zitten lekkere mannen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen