Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna verkoopt wereldwijd miljoen kaarten

Shownieuws

Madonna heeft voor haar nieuwe toer wereldwijd een miljoen kaarten verkocht. Van alle beschikbare kaarten is inmiddels negentig procent verkocht.

Madonna heeft voor haar nieuwe toer wereldwijd een miljoen kaarten verkocht. Dat heeft haar platenlabel en concertorganisator Live Nation donderdag laten weten. Van alle beschikbare kaarten is inmiddels negentig procent verkocht.

Vooral haar fans in Mexico hielpen de Queen of Pop naar dat magische aantal. Voor de twee concerten die Madonna op 29 en 30 november geeft in Mexico City gingen binnen enkele uren honderdduizend kaarten over de toonbank, zo werd donderdag duidelijk.

Alle geplande optredens in onder meer Parijs, Chicago, Las Vegas en Toronto zijn uitverkocht. In Nederland is Madonna's 'Sticky & Sweet'-tournee minder in trek. Het optreden, dat op 2 september plaatsvindt in de Amsterdamse Arena, is nog altijd niet uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert ging begin vorige maand van start.

De 43 optredens van de 'Sticky & Sweet'-toer vinden plaats naar aanleiding van het nieuwe album van Madonna, 'Hard candy', dat eind april uitkwam. De tournee gaat op 23 augustus van start in Wales.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen