Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan speelt moeder in kinderfilm

Shownieuws

Georgina Verbaan heeft de leeftijd bereikt dat ze wordt gecast voor moederrollen. De actrice speelt een rol in de muzikale kinderfilm 'Kikkerdril'.

Georgina Verbaan heeft de leeftijd bereikt dat ze wordt gecast voor moederrollen. De actrice en presentatrice speelt een rol in de muzikale kinderfilm 'Kikkerdril'. Dat heeft distributeur A-Film donderdag bekendgemaakt. In de film loopt de 6-jarige Max, wiens moeder gespeeld wordt door Verbaan, weg van huis om op zoek te gaan naar kikkerdril.

Het jongetje, gespeeld door nieuwkomer Nino den Brave, gelooft dat zijn broer nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan redden. Op zijn speurtocht wordt hij vergezeld door zijn vriendinnetje, een rol van Whitney Franker. De regie van 'Kikkerdril' ligt in handen van Simone van Dusseldorp, die eerder het veelgeprezen 'Diep' maakte.

De 28-jarige Verbaan was onlangs nog te zien in de actiekomedie 'Alibi'. Eerder speelde ze rollen in films als 'Volle maan', 'Adrenaline' en 'Amazones'. 'Kikkerdril' verschijnt in het voorjaar van 2009 in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen