Kies je favoriete radiostation

Dossiers

5 Days Off ook op boot in Amsterdamse grachten

Shownieuws

5 Days Off heeft vijfde festivallocatie in de vorm van een boot gekregen. Het A'damse festival begint woensdag en duurt tm zondag.

Het festival 5 Days Off vindt volgende week deels plaats op een boot in de Amsterdamse grachten. Het evenement voor elektronische muziek en mediakunst heeft een vaartuig tot vijfde festivallocatie uitverkoren. De 'Refreshing Sounds'-boot vaart gedurende drie dagen tweemaal per avond ruim een uur door de grachten, meldt organisator Mojo donderdag.

Tijdens de boottochtjes, die gratis toegankelijk zijn voor festivalbezoekers, draaien onder anderen Joost van Bellen, Bart Skils, 2000 and One, Mala en Mr. Wix in een speciale 'silent disco'-setting.

5 Days Off wordt jaarlijks georganiseerd in de Heineken Music Hall, de Melkweg en het Nederlands Instituut voor Mediakunst. Onder anderen Yelle, Justice, The Presets, CSS en The Midnight Juggernauts verzorgen dit jaar optredens.

Voor het festival, dat volgende week van woensdag tot en met zondag duurt, zijn nog kaarten verkrijgbaar. De boot vaart uit op de eerste drie avonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen