Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen moedigt wandelaars aan bij blarenpost

Shownieuws

Giel Beelen staat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse langs de wandelroute met zijn radioprogramma 'Giel'. Iedere dag zendt hij vanuit een andere plek uit.

Giel Beelen staat volgende week tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bij een blarenpost wandelaars aan te moedigen. De Vara meldt donderdag dat de discjockey iedere dag vanuit een andere plaats zijn programma 'Giel' op 3FM ten gehore brengt. Dinsdag 15 juli staat hij in Bemmel, woensdag in Wijchen, donderdag in Molenhoek en vrijdag in Overasselt.

Op muzikaal gebied krijgt de presentator gezelschap van Roel van Velzen, Leaf, Hansen Thomas, One Two Trio en Speelman & Speelman. Vorig jaar stond Beelen ook langs de wandelroute, die door ruim veertigduizend mensen werd bewandeld. Tijdens de vierdaagse kunnen deelnemers kiezen om dagelijks dertig, veertig of vijftig kilometer te lopen.

De 92e editie van de Nijmeegse Vierdaagse kent 12.740 debutanten. Van de 44 duizend wandelaars uit zestig landen die zich hebben ingeschreven, loopt ruim een derde de tocht voor het eerst. Zo'n honderd deelnemers hebben tijdens de tocht een 'chippil' in hun lichaam die de lichaamstemperatuur meet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen