Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto en Ferry Corsten samen op Dance Valley

Shownieuws

Ferry Corsten en Tiësto treden samen op tijdens Dance Valley op 12 juli. Het duo sluit het Flash Recordings Stage van Corsten af op het festival.

Ferry Corsten en dj Tiësto staan samen op het podium tijdens Dance Valley. De bevriende dj's sluiten de optredens op Corstens eigen Flashover Recordings Stage af met een gezamenlijke show. Dat heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt.

De 34-jarige Corsten en de vijf jaar oudere Tiësto kwamen op het idee voor een gezamenlijk optreden toen ze een maand geleden een podium deelden in San Francisco. Tiësto nam een kijkje bij een afterparty waar Corsten draaide en werd door hem achter de draaitafels getrokken.

Het gezamenlijke optreden van Corsten en Tiësto betekent wel dat Tiësto zijn plek op het hoofdpodium opgeeft. Dance Valley vindt dit jaar plaats op 12 juli in het recreatiegebied Spaarnwoude. Op het dansspektakel, dat dit jaar het thema 'A journey into sound' meekrijgt, treden naast Tiësto en Corsten onder anderen de Britse dj Carl Cox en de Nederlander Sander van Doorn op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen